Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-04@00:45:24 GMT

از سومین جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس چه خبر؟

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۱۶۲۰۲

از سومین جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس چه خبر؟

به گزارش ایکنا، ایسنا نوشت: سومین جلسه شورای سیاستگذاری سومین جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس با هدف بهره مندی از نظرات کارشناسان و متخصصان حوزه طراحی پارچه، دوخت و لباس، با حضور فاطمه کمالی، نماینده دبیر کار گروه ساماندهی مد و لباس، دکتر امیر هوشنگ حکمتی، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر پروانه قاسمیان دستجردی، عضو هیأت علمی دانشگاه علم و فرهنگ، شهرتاش رزم‌جو، مدیر گروه دانشگاه علمی و کاربردی جهاد دانشگاهی تهران، صدیقه پاک‌بین، عضو هئیت علمی دانشگاه الزهراء (س)، مریم‌السادات خرم‌دره، عضو هیئت مدیره انجمن طراحان پارچه و لباس ایران، حمیدرضا نیک‌طبع، دبیر کارگروه مد و لباس، مهناز ترابیان، پیشکسوت و مدرس طراحی لباس دانشکده فنی و حرفه‌ای دکتر شریعتی و دیگر نمایندگان صاحب نظر در حوزه دوخت و لباس از دانشگاه الزهرا (س)، دانشگاه آزاد اسلامی و مسئولان، مدیران و کارشناسان حوزه طراحی پارچه، دوخت و لباس دانشکده شریعتی، در اتاق شورای این دانشکده برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این جلسه با بررسی هماهنگی و برنامه‌ریزی‌های لازم برای استفاده از ظرفیت‌های موجود برای اجرای این جشنواره، درباره چگونگی برگزاری جشنواره، داوری آثار، همکاری و تعامل دانشگاه‌ها و بخش صنعت با این جشنواره، گفت‌وگو شد.

 

دانشجویان و فارغ‌التحصیلان مراکز آموزشی و رشته‌های تخصصی و غیر تخصصی (تفکیک جنسیتی در این زمینه وجود ندارد) می‌توانند تا تاریخ ۲۵ اردیبهشت ماه آثار خود را در بخش‌های طراحی لباس بانوان، طراحی لباس آقایان، طراحی ملحقات لباس، تصویرگری لباس، طراحی نرم افزاری الگو و طراحی نرم افزاری لباس به دبیرخانه جشنواره بفرستند.

همچنین طبق اعلام، در این جشنواره، مسابقه زنده طراحی لباس و دوخت از ایده تا اجرا با هدف ایجاد فضای رقابتی سالم بین طراحان عرصه مد و لباس، تشویق طراحان و ارائه الگوهای نوآورانه، کمک به ارتقای سطح حوزه طراحی با الهام از نمادهای هنر ایرانی اسلامی و کشف استعدادهای نو، برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۶۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، حجت الاسلام طهماسبی، دبیر علمی جشنواره علامه حلی در دهمین جشنواره علامه حلی که ویژه طلاب نو قلم برگزار می‌شود، گفت: در این دوره از جشنواره بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ اثر علمی شامل کتاب، مقاله و پایان نامه به گروه‌های علمی ارسال شد که پس از ارزیابی‌ها ۲۳۵ اثر به عنوان آثار برتر معرفی شدند.

وی اضافه کرد: ارتقا توان و رشد پژوهشی طلاب نو قلم و کمک به طلاب جوان برای تمرین پژوهشی و ایجاد رقابت سالم علمی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور هم در اختتامیه این جشنواره گفت: حوزه انقلابی نباید به چند موضوع محدود باقی بماند بلکه باید پژوهش‌ها به سمت نگاه جامع، اصیل و روش‌مند، با رویکرد تمدنی جدید و سبک زندگی نو و پاسخگوی انفجار‌های معرفتی باشد.

وی اضافه کرد: وضع موجود کافی نیست و حوزه باید پاسخگوی مشکلات تمدنی باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با بیان اینکه طلبه جوان باید از امام و مبانی انقلاب الهام بگیرد و برای پایه پژوهش‌های خود از این مبانی استفاده کند، گفت: جلوه‌های انقلاب در عالم روشن است و همه این جلوه‌ها باید در پژوهش‌ها گنجانده شود.

وی افزود: نظام اسلامی نیاز به نرم افزار فکری دارد و باید بتوانیم پاسخ قوی و درخوری به مسائل کشور و شبهات و سوالات بدهیم.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور افزود: طلاب جوان باید با تکمیل روش و شیوه علمی خود، در پرتو عقل گرایی با محوریت کتاب و سنت پژوهش‌ها را اجرایی کرد.

وی تاکید کرد: تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است تا بتواند طلاب را آماده ایفای نقش‌های جدید برای تولید دانش و معرفت باشند.

دیگر خبرها

  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • جشنواره «اتاق نمونه دانشجویی» دانشگاه علامه‌ طباطبائی برگزار می‌شود
  • جشنواره اتاق نمونه دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبایی برگزار می‌شود
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • «رخنه» سریالی درباره امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ
  • معتبرترین مسابقات ریاضی دانشجویی جهان در دانشگاه تبریز آغاز شد
  • نشست «سواد بصری در مد و لباس» برگزار می‌شود
  • آخرین مهلت بارگذاری آثار برای جشنواره قلم ۱۵ خردادماه