Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، آرتمیس هوشیار امروز در نشست خبری با بیان اینکه اکثریت فارغ التحصیلان آموزشکده فنی و حرفه ای دختران شیراز  جذب بازار کار می شوند، خاطرنشان کرد: در واقع دانشگاه سعی کرده است که دانش را با کار عملی همراه و با صنعت ارتباط برقرار کند.

به گفته وی، پروژه ای که زمان فارغ التحصیلی توسط دانشجویان ارائه می شود به صورت عملی است و همچنین دانشجو به صاحب صنعت معرفی می شود که عموما صاحب صنایع هم‌در جلسه دفاع حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر هوشیار با اشاره به اینکه دانشجویان در دوره کار آموزی آموزش هایی دریافت می کنند، ابراز کرد: صاحبان صنایع باید دانشجویان را بشناسند و باور داشته باشند که دانشجو تنها آموزش صرف را دریافت نکرده و صاحب توانایی است.

 وی با اشاره به فعالیت آموزشکده فنی و حرفه ای دختران شیراز  در سه گروه رشته فنی مهندسی، هنر و علوم  انسانی تصریح کرد: گروه هنر شامل نقاشی، گرافیک، انیمیشن، طراحی دوخت و معماری است که دو رشته  طراحی دوخت و معماری در دو مقطع کاردانی و کارشناسی فعال هستند.  

رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای دختران شیراز افزود: همچنین گروه انسانی شامل حسابداری و مربی کودک و گروه فنی مهندسی شامل رشته های صنایع شیمیایی، کامپیوتر و... است.

هوشیار با بیان اینکه درحال حاضر ۲هزار و ۱۰۰ دانشجو در آموزشکده فنی و حرفه ای دختران شیراز مشغول به تحصیل هستند، خاطرنشان کرد: سالانه به طور معمول ۲۰۰ نفر پذیرش داریم که به صورت روزانه و شبانه مشغول به تحصیل می شوند.

 وی افزود: تعداد اساتید آموزشگاه درحال حاضر بیشتر اساتید مدعو و حق التدریسی هستند و تنها 7 نفر عضو هیئت علمی داریم که در پی آن هستیم اعضا هیئت علمی خود را اضافه کنیم.

 هوشیار همچنین به برگزاری دوره های آزاد با دریافت مجوز اشاره کرد و گفت: در دوره های مختلف دوره های آزاد آموزش در قالب رشته و تخصص های جدید وجود دارد، اما تنها مشکل برای برگزاری دوره های آزاد، عدم تبلیغات است و اگر اطلاع رسانی شود که با مدرک دانشگاهی توسط اساتید و هیئت علمی آموزش داده می شود، استقبال بیشتری خواهد شد.

رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای دختران شیراز با اشاره به پتانسیل کاملا خوبی که در حوزه اشتغال دانشجویان وجود دارد، عنوان کرد: با ضریب اشتغال بالای دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی، کارگاه هایی در زمینه طراحی دوخت در نظر گرفته شده که فقط دانشجویان در آن مشغول به کار هستند.

به  گفته هوشیار، طراحی و دوخت لباس فرم و کیف های زیارتی، دوخت کت و شلوار و لباس پرسنل هتل و... توسط دانشجویان این مرکز انجام شده است.

وی یادآورشد که تمامی کارگاه های این مرکز مجهز است اما فضای بیشتری نیاز داریم؛ از این رو درصدد ایجاد یک کارگاه جدید در خیابان فرصت شیرازی هستیم.

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اشتغال صنعت فنی و حرفه ای کارشناسی معماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۱۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ هنرجوی مهابادی در دوره‌های فیلم‌سازی شرکت کردند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،رحیم بایزید، گفت: سال گذشته در مجموع ۲ دوره فیلم‌سازی تعاملی (پنج ماه) و بلند مدت (هفت ماه) در این شهرستان برگزار شد و در دوره تعامل ۱۳ هنرجو و در دوره بلند مدت ۳۷ هنرجو شرکت کردند.

وی اضافه کرد: شرایط سنی ثبت نام کنندگان باید ۱۶ تا ۳۵ سال باشد و در پایان دوره به فارغ التحصیلانی که موفق به تولید فیلم شدند، گواهی فیلم‌سازی معتبر اهدا شد.

رییس انجمن سینمای جوانان مهاباد ادامه داد: فلسفه شکل گیری دفاتر انجمن سینمای جوانان ایران تقویت آموزش ارزان فیلم‌سازی در سطح ملی به منظور کشف استعداد بوده تا علاقه مندان و ظرفیت‌های سینمایی کشور به دلیل شرایط مالی از رشد و تربیت باز نمانند.

وی افزود: برگزاری دوره های آموزش فیلمسازی در راستای تحقق عدالت فرهنگی و آموزشی به منظور کشف استعدادهای نوظهور و تقویت و گسترش جریان فیلمسازی در استان‌های مختلف صورت می‌گیرد.

بایزیدی با اشاره به تولید ۱۲ فیلم توسط هنرجویان انجمن سینمای جوانان مهاباد اظهار کرد: از این تعداد ۱۰ فیلم داستانی به صورت نیمه حرفه‌ای و ۲ فیلم داستانی به صورت حرفه‌ای و با موضوع اجتماعی تهیه شد.

وی اضافه کرد: سال گذشته همیچنین کارگاه آموزشی مشاغل سینمایی (عکاسی و فتوشاپ) و کارگاه آسیب شناسی فیلم کوتاه نیز با حضور علاقمندان این حوزه برگزار شد.

وی اظهار کرد: سال گذشته همچنین ۲۰ مورد نمایش فیلم با عنوان (پاتوق فیلم) با حضور علاقمندان به حوزه فیلم در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان برگزار شد.
رییس انجمن سینمای جوانان مهاباد افزود: با توجه به نقش انکارناپذیر سینما در ارتقای فرهنگ عمومی، تلاش می‌شود تا به واسطه این هنر و پخش فیلم‌های موثر، آداب و روابط صحیح اجتماعی به مخاطبان این پرده نقره‌ای منتقل شود.

وی در خصوص برنامه های امسال انجمن سینمای جوانان مهاباد نیز گفت: علاوه بر دوره های عکاسی و فیلمسازی، تمرکز بر روی تولیدات فیلم حرفه‌ای، تاسیس کانون عکاسان مهاباد، برپایی نمایشگاه عکس و برگزاری هفدهمین دوره فیلم و عکس مهاباد از برنامه های این انجمن است.

انجمن سینمای جوانان مهاباد یکی از انجمن‌های ۶۰ گانه سینمای جوانان در ایران است که از سال ۱۳۶۶ در این شهرستان راه‌اندازی شد و تاکنون به بیش از سه هزار هنرجو در رشته‌های مختلف فیلم‌سازی، تدوین و عکاسی را آموزش داده و هم اکنون دارای ۱۰۰ نفر عضو فعال است.

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون ورود دختران به دوره مامایی در افغانستان
  • بهترین وزیر آموزش و پرورش بعد از انقلاب که بود؟
  • برگزاری آزمون ورود دختران به دوره مامایی در شمال افغانستان
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • اشتغال اهمیت دارد
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • ۵۰ هنرجوی مهابادی در دوره‌های فیلم‌سازی شرکت کردند
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول