Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: توسعه شرکت‌های دانشگاهی را نیز در دستور کار قرار دادیم تا با همکاری بخش خصوصی این شرکت‌ها را گسترش دهیم.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سید حیدر میرفخرالدینی صبح امروز در نشست خبری در محل سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفهای اظهار کرد: در هفته پژوهش دانشگاه فنی و حرفهای در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی حضور داریم، غرفه دانشگاه فنی و حرفهای در سالن ۵ اصلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این در نمایشگاه کارگاههایی هم برگزار خواهیم کرد.

وی افزود: همچنین برآیند مسابقه دست ساختههای اساتید و دانشجویان نیز در نمایشگاه ارائه میشود. البته در نمایشگاه دیگری از ۱۰ دی ماه برگزار میکنیم که پژوهشگران برتر دانشگاه معرفی میشود و در جوار آن غرفه دست ساختههای دانشجویان و اساتید برپا میشود. 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفهای درباره بودجه پژوهشی دانشگاه گفت: دانشگاه ۲ هزار و ۲۸۰ کارگاه و آزمایشگاه ثبت شده در کشور دارد. دانشگاه بیشترین تعداد شاغل فارغ التحصیل دانشگاهی تا حدود ۷۰ درصد دارد. همچنین نیاز است تا این کارگاهها و آزمایشگاهها به روز شوند. حدود ۲۰ میلیارد اخیرا برای تجهیز آنها اختصاص دادیم. 

میرفخرالدینی گفت: همچنین چون موضوع موتورهای هیبریدی در کشور تازه است، اقداماتی در دانشگاه انجام و ۸ میلیارد تومان برای آن هزینه شد.۳۰ استان مجهز به استندهای موتورهای هیبریدی شدند. 

وی ادامه داد: در حوزه پوشاک نیز در کشور مزیت نسبی داریم، برای تجهیزات صنعت پوشاک و طراحی دوخت ۲۰ میلیارد تومان هزینه کردیم. البته با این وجود سرانه بودجه نسبت به میانگین کشور کمتر از یک چهارم است. 

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه‌ای بیان کرد: خوشبختانه یکی از رویکردهای جدید همکاری بین المللی است، در این مسیر تخصیص اعتبار ارزی خوبی داشتیم، که به زودی درباره آن اطلاع رسانی خواهیم کرد. همچنین از گرنت‌های مراکز تحقیقاتی نیز برای انجام برخی از  پروژه‌ها استفاده خواهیم کرد.

وی اعلام کرد: توسعه شرکت‌های دانشگاهی را نیز در دستور کار قرار دادیم، تا با همکاری بخش خصوصی این شرکت‌ها را توسعه دهیم. علت این امر هم تقاضای فارغ التحصیلان ما است. چراکه فارغ التحصیلان بتوانند کارآفرینان خوبی هم باشند. ۱۶ مرکز رشد و ۲۷ کانون شکوفایی داریم، تخصیص بودجه برای آنها هم داشتیم. شرکت‌ها می توانند تا سقف ۱۰ میلیارد تومان وام ارزان قیمت دریافت کنند. 

وی درباره فرصت مطالعاتی اساتید در صنعت ادامه داد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای تنها دانشگاهی است که می‌تواند با مدرک کارشناسی ارشد عضو هیئت علمی جذب کند، مبنای ما داشتن مهارت کاربردی در کنار آموزش برای دانشجویان است. حتی برخی از استادان با مجوز هیئت امنا با مدرک کاردانی تدریس می‌کنند، چون از خبره‌ها هستند. برای فرصت مطالعاتی اساتید هم الزام داریم. فرصت خوبی برای اساتید در این زمینه فراهم شده است. ۷ نفر از اعضای هیئت علمی تقاضای فرصت مطالعاتی دادند که اقدامات لازم صورت گرفته است. 

وی درباره تقویت و انسجام ارتباط با صنعت اضافه کرد: برای ارتباط بهتر با صنعت باید اعتمادسازی کنیم، با صنایع مختلف ارتباط داریم، با صنایعی که مزیت نسبی ما هستند ارتباط برقرار کرده‌ایم. در تجهیز کارگاه‌ها هم از صنعت استفاده می‌کنیم. استان‌ها را ترغیب کردیم تا با صنایع منطقه‌ای همکاری کنیم.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه‌ای بیان کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای ۱۸۰ آموزشگاه در ۱۱۰ شهر با حدود ۲۰۰ هزار دانشجو دارد. دانشگاه فنی و حرفه‌ای مهارت محور و هدف آن پرورش تکنسین و کارشناسان آچاربه دست است.

انتهای پیام/4040/

منبع: آنا

کلیدواژه: هفته پژوهش نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۰۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنعتگران به هوشمندسازی حمل‌ونقل دوچرخه‌ای شهر مشهد کمک کنند

مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد گفت: مشهد یکی از شهرهای پیشگام در حوزه حمل‌ونقل هوشمند است، از این رو ما نیازمند به‌روز رسانی و توسعه زیرساخت‌های این نوع از حمل‌ونقل در مشهد هستیم.

قاسم طاهری با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین روز از نمایشگاه حمل‌ونقل دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: شهر مشهد در حمل‌ونقل عمومی و در حوزه پارکینگ شهری و دوچرخه‌های اشتراکی هوشمند با چالش‌هایی روبه‌رو است.

وی افزود: در این رویداد نیازهای خود را به صنعتگران ارائه می‌دهیم تا برای برطرف کردن آن چاره‌اندیشی شود، برای مثال یکی از مسائل ما در حوزه پارکینگ شهری مسئله پلاک‌خوانی هوشمند خودروهای پارک شده در حواشی معابر است و

مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد گفت: یکی دیگر از نیازهای ما در بخش دوچرخه‌های هوشمند اشتراکی بحث طراحی و ساخت قفل هوشمند است.

طاهری اضافه کرد: همچنین از صنعتگران و شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی برای ساخت و طراحی سیستم سخت کار تعویض دنده و طراحی سیستم ترمز دوچرخه‌های هوشمند اشتراکی مستقر در مشهد مقدس استقبال خواهیم کرد.

کد خبر 749931

دیگر خبرها

  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی
  • حضور بیش از ۱۲۰ شرکت معتبر در نمایشگاه نساجی یزد
  • برپایی نمایشگاه نساجی و پوشاک در یزد
  • خرید ماشین‌آلات برای شهرداری‌، نیازمند تخصیص اعتبار است
  • صنعتگران به هوشمندسازی حمل‌ونقل دوچرخه‌ای شهر مشهد کمک کنند
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارزخواری مونتاژکاران خودرو
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو