Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@04:02:15 GMT

توان خودکفایی در طراحی و دوخت را داریم

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۱۶۳۲۷۶

توان خودکفایی در طراحی و دوخت را داریم

ایسنا/اردبیل مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل گفت: کشور ما توان خودکفایی در طراحی و دوخت لباس با الگوی ایرانیاسلامی را دارد و نیازی به واردات در این حوزه نیست.


فریبا محمدلو در حاشیه برگزاری نمایشگاه مد و لباس در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: در جشنواره مد و لباس ایرانی – اسلامی شاهد ظهور و بروز توانمندی جوانانی هستیم که عرصه را برای تولید آثار متنوع شایسته تشخیص داده و در این میدان ورود پیدا کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر به دلیل برخی غفلت‌ها و بی‌توجهی‌ها تولید آثار در این عرصه با بی‌مهری‌هایی روبرو شده در حالی که جوانان ما همچون سایر عرصه‌ها توانایی تولید آثار و ارائه الگو متناسب با فرهنگ اصیل ایرانی – اسلامی را دارند.
مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل افزود: این ورود عاقلانه جوانان ما نشان می‌دهد که ما به سرعت می‌توانیم در این بخش به توانمندی و خودکفایی برسیم تا در کنار تولید آثار متنوع فرصت اشتغال برای جوانان نیز فراهم آید.
محمدلو ادامه داد: کارگروه مد و لباس با محوریت دستگاه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی از تولیدکنندگان البسه در بخش‌های مختلف اعم از زنانه و مردانه حمایت می‌کنند و در رسیدن به خودکفایی در این بخش حمایت‌های قانونی و پرداخت تسهیلات نیز در دستور کار قرار گرفته است.
وی با ابراز خرسندی از راه‌اندازی رشته‌های تخصصی در این حوزه در مراکز دانشگاهی و علمی استان اردبیل گفت: جوانان ما می‌توانند تحصیلات خود را در این رشته با هدف کمک به تولید آثار کیفی و منطبق بر اصول علمی انجام دهند تا بازار فروش آنها نیز گرم و پررونق باشد.
مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری اردبیل بیان کرد: دانشجویان ما باید متناسب با شان جامعه اسلامی در مراکز دانشگاهی و علمی لباس بپشوند و هیچ تناسبی ندارد که خرید و استفاده از برخی پوشاک و البسه با مارک و برند خارجی و تنها به نیت اقدام نمایشی انجام شود.
محمدلو از ادارات و دانشگاه‌ها خواست؛ فرم و الگوی لباس ایرانی – اسلامی خود را به طراحان و تولیدکنندگان ارائه کنند تا امکان تولید و عرضه این محصولات با پارچه و دوخت ایرانی فراهم آید.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۶۳۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیمای معلم در آثار کاریکاتوریست اردبیلی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، فیروز اسوار کاریکاتوریست اردبیلی چهره معلم و مربی را در چند قطعه از آثار خویش نمایان کرده است که در یکی از آنها معلم با برافروختن شمعی درصدد روشنایی بخشیدن به عالم است و به نوعی عظمت کار معلم و تاثیر نور آگاهی در منور شدن تاریکی مجهولات و رفع جهل و نادانی را نشان می‌دهد.
روشنای علم حتی اگر ابتدا به اندازه جرقه‌ای باشد، در ظلمت نادانی قابل مشاهده است و توان مشتعل کردن سایر برافروختنی‌ها و نورانی ساختن جهانی را دارد و بیراه نیست که معرفت و علم را بهترین داشته و سرمایه و عالم و اندیشمند را بالاترین جایگاه برای بشر متصور شده‌اند.
اسوار در آثار دیگری که به بهانه روز و روزگار معلم خلق کرده، به مشکلات و موانع معمولی زندگی معلمان شریف نیز نقبی زده و نقدی وارد کرده است و در یکی از این کاریکاتورها، معلمی را نشان می‌دهد که با وجود استقبال از دانش‌آموز و دسته گلش به مناسبت روز معلم، دغدغه‌هایی از جنس معاش و معیشت در ذهن دارد، اما دانش‌آموز کم‌خبر از مشکلات معلم، با تبسم و با تمام وجود از مربی خود قدردانی می‌کند.
کاریکاتور دیگری که از اسوار در این روز‌ها در اردبیل به نمایش در آمده است، تصویرگر شغل دوم برخی معلمان عزیز است که اغلب بعد از بازنشستگی به مشاغلی همچون رانندگی تاکسی با سایر شغل‌ها مبادرت می‌ورزند تا کمک حالی برای امرار معاش آنها باشد.
این هنرمند می‌گوید: آثاری در موضوع تنظیف شهری و نقش شهروندان و شهرداری‌ها در آن را به شکل کاریکاتور آفریده است و به زودی برای فرهنگ‌سازی در این رابطه در نمایشگاهی در اردبیل به نمایش گذاشته خواهد شد.
اسوار افزود: متولد ۱۳۵۰ در روستای قره داغلو شهرستان پارس‌آباد هستم و از دانشکده علمی و کاربردی خبر اردبیل در رشته کارشناسی روابط عمومی و امور رسانه فارغ‌التحصیل شده‌ام، شغلم آزاد است و از سال ۷۰ کاریکاتور می‌کشم و درآمدی از این هنر ندارم بلکه به خاطر تعلق خاطر و عشق به این هنر به آن می‌پردازم.
وی بیشتر سوژه‌های اجتماعی، سیاسی، ورزشی و هنری کار می‌کند و آثارش در خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مرکز اردبیل و نشریات استانی بار‌ها منعکس شده است و پیشتر، آثاری از او با موضوع «اعدام نتانیاهو در آینده‌ای نزدیک» متاثر از جنایات و کشتار وحشیانه اسرائیل در غزه و فلسطین و همچنین کاریکاتوری با مضمون «نتانیاهو در دسترس» که به عملیات وعده صادق و زهر چشم سپاهیان دلاور از رژیم غاصب اشاره داشت، منتشر شده است.

دیگر خبرها

  • امام جمعه خرم آباد : مانتوی بدون دکمه و پیراهن‌ کوتاه در بازار دیده می‌شود 
  • برپایی نمایشگاه طراحی و نقاشی درخوی
  • انتقاد از فروش لباس‌های غیرمأنوس با فرهنگ ایرانی در بازار
  • مفاهیم جان‌بخش اسلامی از مرزها بیرون رفته است
  • آینده برای لرستان روشن است/ لزوم مشارکت حداکثری در انتخابات
  • تمدن ایرانی-اسلامی از عرصه جهانی حذف‌شدنی نیست
  • شناسایی، پایش و رصد تهدیدات موجود و پیش بینی تمهیدات مناسب
  • سبک زندگی ایرانی اسلامی باید ترویج شود/لزوم معرفی دختران موفق کرد
  • سیمای معلم در آثار کاریکاتوریست اردبیلی
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی