Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@22:05:14 GMT

پذیرش دانشجو در آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران شهرکرد

تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۳۶۱۴۵

پذیرش دانشجو در آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران شهرکرد

رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران شهرکرد گفت: این مرکز در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ در ۷ رشته مقطع کاردانی و در ۵ رشته کارشناسی ناپیوسته شامل طراحی و دوخت، گرافیک، کامپیوتر، معماری و حسابداری از طریق آزمون سراسری دانشجو می‌پذیرد.

پروانه مردانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد، با بیان اینکه رسالت اصلی دانشگاه فنی و حرفه‌ای، تربیت نیروی کارآفرین است، گفت: در همین راستا آموزشکده فنی دختران شهرکرد در سال ۱۳۷۵ با ۴ رشته گرافیک، طراحی و دوخت، حسابداری و کودکیاری و با حدود ۱۰۰ دانشجو شروع به کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران شهرکرد با اشاره به اینکه در طول 23 سال گذشته 4 هزار و 334 نفر در رشته‌های مختلف از این آموزشکده فارغ‌التحصیل شده‌اند، افزود: این آموزشکده در حال حاضر با تعداد یک‌هزار و 225 نفر دانشجوی فعال، دارای ۹ رشته در مقطع کاردانی شامل کامپیوتر، فناوری اطلاعات، معماری، معماری سنتی، طراحی و دوخت، طراحی پوشاک، گرافیک، حسابداری، حسابداری مالی و کودکیاری است.

پذیرش دانشجو در سال تحصیلی 1399-1400 در کاردانی و کارشناسی ناپیوسته

وی اظهار داشت: آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران شهرکرد در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ در ۷ رشته فعال کاردانی (البته در رشته‌های کاردانی کودکیاری و طراحی و دوخت بدون آزمون) و در ۵ رشته کارشناسی ناپیوسته  شامل طراحی و دوخت، گرافیک، کامپیوتر، معماری و حسابداری با حضور اساتید مجرب مشغول به انجام فعالیت است و از طریق آزمون سراسری دانشجو می‌پذیرد.

مردانی عنوان کرد: هم اکنون این مجموعه دارای فضایی با مساحت 40 هزار مترمربع، دارای ساختمان مجهز اداری، آموزشی، پنج سایت کامپیوتر،۶ کارگاه طراحی و دوخت،۶ کارگاه معماری،۶ کارگاه گرافیک،کتابخانه مجهز، واحد سمعی و بصری، سالن ورزشی، نمازخانه، سلف سرویس و آشپزخانه، ساختمان‌های مشاوره، خوابگاه، فروشگاه، خشکشویی و محوطه‌ای زیبا و وسیع است.

رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای دختران شهرکرد اضافه کرد: این مرکز از سال ۱۳۹۸ مزین به حضور شهید گمنام  از تبار دفاع مقدس است که منشا خیر و برکت برای اساتید و دانشجویان خواهد بود.

انتهای پیام/68023/م

منبع: فارس

کلیدواژه: فارس شهرکرد آموزشکده فنی و حرفه ای دختران تجهیزات کارآفرین پذیرش دانشجو طراحی و دوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۳۶۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، داریوش جاوید در مراسم گرامیداشت مقام شامخ استاد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه با بیان اینکه اندیشه‌های شهید مطهری باید الگوی اساتید دانشگاه باشد، اظهار کرد: اگر اندیشه‌های این شهید بزرگوار در جوانان ما رسوخ کند، علم با عمل همراه می‌شود.

وی با اشاره به مطلبی از استاد الهی قمشه‌ای عنوان کرد: استاد باید محبوب باشد تا درس محبوب باشد، و استاد زمانی محبوب می‌شود که عاشق باشد و جذبه عشق استاد همان هیبت استاد را نشان میدهد. دانشجو و دانش آموز درس را هرچقدر هم که سخت باشد، اگر به استاد علاقه‌مند باشند فرامی‌گیرند.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه با اشاره به کاهش تعداد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در سال‌های اخیر به ۸۳۰ هزار دانشجو به تبعیت از کاهش هرم جمعیتی و افزایش مراکز علمی افزود: اگر همین میزان به ۶۸۰ هزار دانشجو می‌رسید، امکان کنترل دانشگاه آزاد اسلامی مشکل می‌شد، اما با عنایت خداوند و ایده‌پردازی‌های دکتر طهرانچی، اعتماد مردم به این دانشگاه مجدداً جلب و در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی از انتخاب اول جوانان برای تحصیل است و یک‌میلیون و ۳۶۰ هزار دانشجو در حال تحصیل در این دانشگاه هستند.

جاوید، هدف از صدور بخشنامه‌های مختلف در حوزه‌های متفاوت را تحول عنوان کرد و گفت: تحول در دانشگاه تنها با همدلی و همکاری تمام اعضای هیئت علمی و کارکنان اتفاق می‌افتد و ذکر این نکته ضروری است که برای پیشبرد اهداف دانشگاه، تحول یک نیاز اساسی است.

وی، دلیل محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان را ارتباط موثر بین علم و عرصه دانست و گفت: متأسفانه در رشته‌های غیرپزشکی به‌دلیل وجود فاصله بین عرصه و علم دچار مشکل هستیم و تأسیس دانشکده‌های تعلیم و تربیت اسلامی و سایر دانشکده‌ها برای رفع همین چالش است که دانشجویان رشته‌هایی مانند روانشناسی، علوم تربیتی و سایر رشته‌ها همزمان با تحصیل، در عرصه عمل نیز حضور داشته باشند.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه سرانه هر دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی بین ۱۴ تا ۱۵ میلیون است، افزود: این دانشگاه به دنبال برقراری عدالت آموزشی است تا همه جوانان این کشور امکان استفاده از تحصیلات دانشگاهی را داشته باشند.

جاوید، رفع دغدغه و چالش همکاران و مسائل معیشتی و رفاهی آنان را از مهم‌ترین برنامه‌های دانشگاه برشمرد و افزود: در تحول اداری، کارکنان نیز مانند اعضای هیات علمی، ارتقا پیدا می‌‌کنند.

وی با ارائه یک خبر خوب نیز تصریح کرد: از این پس حق‌التحقیق به جای حق‌التدریس به صورت متمرکز از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت می‌شود و خروجی پژوهشیار در این خصوص مبنای عمل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتتاح واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد
  • دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری ۶۴۸ دانشجو پذیرش خواهد کرد
  • برگزاری مراسم روز دختر با حضور دختران دانشجو در حرم بانوی کرامت
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در آزمون دستیاری پزشکی
  • افزایش رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • گردهمایی «دختران دانشجو» در قم برگزار ‌می‌شود
  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری