Web Analytics Made Easy - Statcounter

تک خارانی گفت: فارغ التحصیلان دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای باید خودشان آستین همت را بالا زده و به فکر ایجاد شغل برای خود و دیگران باشند فارغ التحصیلان رشته‌های هنری نباید منتظر شغل‌های دولتی و استخدام باشند چراکه هنر را فراگرفته و فقط نیاز به عزم و اراده برای ایجاد کسب و کار دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عصمت تک‌خارانی کارآفرین نمونه استان خراسان‌جنوبی و مدرس دانشکده سپیده کاشانی بیرجند در گفت‌وگو با خاورستان، اظهار کرد: در سال ۱۳۸۸ در رشته طراحی دوخت مقطع کاردانی از دانشکده سپیده کاشانی بیرجند فارغ‌التحصیل شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پس از فارغ‌التحصیلی آموزشگاه آزاد طراحی دوخت با نام ترنم مهر را راه‌اندازی و در سال ۸۹ شرکت تعاونی آموزشی تاسیس کردم.

این کار آفرین نمونه که فارغ التحصیل دانشگاه فنی و حرفه‌ای است، بیان کرد: پس از راه‌اندازی شرکت تعاونی درسم را در کنار کار در مقطع کارشناسی و پس از آن کارشناسی ارشد ادامه دادم.

تک‌خارانی عنوان کرد: از سال ۱۳۹۵ در دانشکده سپیده کاشانی بیرجند در رشته طراحی دوخت تدریس می‌کنم و در آموزشگاه نیز فعالیت دارم.

وی در خصوص موفقیت و مدارکی که کسب کرده، اظهار کرد: در سال ۱۳۹۶ مدیر نمونه از یونسکو شدم، مدرک دکترای افتخاری هنر از کانادا و اروپا را دارم و در سال ۹۸ نیز موفق به کسب مدرک تخصصی طراحی دوخت از دانشگاه توکیو و دانمارک شدم.

کارآفرینی برای 7 نفر

مدیر آموزشگاه خیاطی ترنم‌مهر با بیان این‌که تاکنون برای ۷ نفر کارآفرینی کردم، گفت: رشته طراحی دوخت یک رشته هنری است و باید فارغ التحصیلان در این‌گونه رشته‌ها برای خود و دیگران کار آفرینی کنند؛ با توجه به این‌که نمی‌توان منتظر استخدام و مشاغل دولتی بود من نیز پس از فارغ التحصیلی از اولین مقطع تحصیلی به فکر راه‌اندازی آموزشگاه طراحی دوخت افتادم و خوشبختانه در کنار آن توانستم درسم را ادامه داده و بحث آموزش در کنار درس و راه‌اندازی شرکت تعاونی را نیز دنبال کنم و به مرحله اجرا برسانم.

تک‌خارانی با بیان این‌که مدل کسب و کارم آموزشی است، افزود: با توجه به این‌که آموزشگاه طراحی دوخت راه‌اندازی کردم بیشتر کارم در حوزه آموزش است و بسیار کم کار دوخت انجام می‌دهم.

وی ادامه داد: در راستای آموزش طراحی دوخت سال گذشته برای بانوان روستای سرچاه تازیان دوره آموزشی طراحی دوخت را به صورت رایگان برگزار کردم.

مدرس دانشکده سپیده کاشانی بیرجند که خود دانشجوی دانشگاه فنی و حرفه‌ای بوده و اکنون در همین دانشگاه تدریس می‌کند در خصوص تحصیل در این دانشگاه، عنوان کرد: با توجه به این‌که هر دانشگاهی چارت آموزشی خود را دارد، تحصیل در دانشگاه و در هر رشته‌ای نیاز به تلاش دانشجو دارد.

تک خارانی ادامه داد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای به دلیل این‌که بحث حرفه آموزی را دنبال می‌کند کارگاه‌های متعددی برای هر رشته دارد و دانشجو به صورت عملی کار را انجام می‌دهد در صورتی که در دانشگاه‌های دیگر شاید کارگاه‌ها مانند کارگاه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای نباشد لذا تحصیل در دانشگاه فنی و حرفه‌ای بیش از آنکه تئوری باشد عملی است.

وی در خصوص تعداد افرادی که سالانه از آموزش طراحی دوخت در آموزشگاه بهره‌مند می‌شوند، خاطرنشان کرد: به طور میانگین هر سال، ۱۰۰ هنرآموز با حضور در دوره‌های آموزشی طراحی دوخت مهارت طراحی دوخت را می‌آموزند.

این کار آفرین نمونه عنوان کرد: در حال حاضر به دلیل بیماری کرونا دوره‌های آموزشی آموزشگاه و کلاس‌های دانشگاه به صورت مجازی برگزار می‌شود.

تک خارانی خطاب به سایر فارغ التحصیلان دانشگاه فنی که تاکنون موفق به ایجاد کسب و کار نشدند، توصیه کرد: به نظر من فارغ التحصیلان دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای باید خودشان آستین همت را بالا زده و به فکر ایجاد شغل برای خود و دیگران باشند؛ فارغ التحصیلان رشته‌های هنری نباید منتظر شغل‌های دولتی و استخدام باشند چراکه هنر را فراگرفته و فقط نیاز به عزم و اراده برای ایجاد کسب و کار دارند.

وی با بیان این‌که هم اکنون از کارم رضایت دارم، گفت: برای راه‌اندازی آموزشگاه تسهیلاتی دریافت نکرده و در سال 1387 با 15 میلیون تومان سرمایه اولیه کارم را آغاز کردم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه فنی و حرفه ای فارغ التحصیلان راه اندازی طراحی دوخت کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۹۰۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنج استاد دانشگاههای استان اصفهان در فهرست استادان نمونه کشوری

به همت سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، ۶۵ استاد نمونه کشوری امسال معرفی شدند، که در بین آنها سه استاد دانشگاه اصفهان، یک استاد دانشگاه صنعتی اصفهان و یک استاد دانشگاه کاشان حضور دارند.


اعضای هیات علمی نمونه دانشگاه اصفهان علی ربانی استاد گروه علوم اجتماعی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، زهره حجتی استاد دانشکده علوم زیستی و فناوری و حسن سبزیان استاد دانشکده شیمی این مرکز علمی هستند.


حسین شریعتمداری، استاد پیشکسوت دانشکده مهندسی کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز به‌عنوان یکی از استادان نمونه کشوری معرفی شده است.


استاد نمونه معرفی شده از دانشگاه کاشان نیز محسن نیازی عضو هیات علمی گروه علوم اجتماعی این دانشگاه است.
بر اساس این لیست استان اصفهان از نظر تعداد استادان منتخب پس از تهران، رتبه دوم را (همراه با آذربایجان شرقی) در اختیار دارد.


تعداد اعضای هیات علمی نمونه کشوری امسال در مقایسه با سال گذشته ۱۰ نفر بیشتر شده است و ۶ استاد نمونه از بانوان هستند.


استادان نمونه کشوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از ۳۱ دانشگاه و با توجه به شاخص‌ها و سوابق آموزشی و پژوهشی و در گروه‌های آموزشی علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی، دامپزشکی و هنر و معماری انتخاب شدند.


اصفهان با حدود ۲۰۰ هزار دانشجو، هفت هزار و ۲۰۲ عضو هیات علمی و ۱۸۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی، دومین استان دانشگاهی کشور است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • تلاش برای استخدام طلبه های زن در آموزش و پرورش
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • تجلیل از استاد نمونه دانشگاه حکیم سبزواری
  • ۹۶ درصد اشتغال تعهد شده در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده است
  • افزایش رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • پنج استاد دانشگاههای استان اصفهان در فهرست استادان نمونه کشوری
  • وزارت کار بخشی از سهم اشتغال کشور را به فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است
  • دو عضو هیات ‌علمی‌ دانشگاه شهید چمران اهواز در جمع استادان نمونه کشوری
  • همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه بخوانند؛ بزرگترین استخدام تاریخ ایران برگزار می‌شود +جزئیات