Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی اصغری‌سلیمانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ساری با اشاره به فعالیت نخستین دوره جشنواره طراحی و دوخت لباس "حور" از ۱۵ بهمن‌ماه اظهار کرد: با توجه به منویات مقام معظم رهبری در سال جهش تولید و دغدغه‌ای که در حوزه احیای پوشاک وجود دارد تصمیم به برگزاری نخستین دوره جشنواره طراحی و دوخت لباس "حور" با الهام از طبیعت زیبای بهار در مازندران گرفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در این راستا ابتدا با تشکیل کارگروه علمی و سپس با تشکیل کارگروه فرهنگی و دعوت از افراد صاحب‌نظر در این حوزه‌ها سلایق اقشار مختلف مردم مورد بررسی قرار گرفت.

مسؤول اجرایی جشنواره طراحی و دوخت لباس حور ضمن بیان مولفه‌های اصلی  این جشنواره اظهار کرد: از اهداف دیگر ما در این فراخوان ترغیب و تشویق طراحان لباس، معرفی طراحان مستعد، توسعه فضای تعامل و همکاری میان فعالان صنعت پوشاک است تا بتوانیم با استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی، جغرافیایی و تاریخی به خط تولید لباس هایی مناسب و عامه‌پسند برسیم.

وی افزود: هدایت بازار به‌سوی تولید داخلی، فرهنگ‌سازی و ایجاد گفتمان در زمینه حمایت از تولید داخلی را در دستور کار این جشنواره قرار داده‌ایم.

اصغری‌سلیمانی با دعوت از طراحان و تولیدکنندگان لباس در سطح استان و کشور متولیان فرهنگی در حوزه پوشاک را برای شرکت در این جشنواره تشویق کرد.

مسؤول اجرایی جشنواره طراحی و دوخت لباس حور با اشاره به اینکه در این جشنواره قصد داریم به‌صورت علمی و جهادی طرح راهبردی احیای پوشاک را پوشش دهیم، تصریح کرد: سه فاز برای این جشنواره در نظر گرفته‌شده که در فاز اول برگزاری جشنواره، در فاز دوم تولید و در فاز سوم هم عرضه محصولات را خواهیم داشت که این کار با ایجاد مراکزی با عنوان مراکز پوشاک ایرانی و اسلامی که به‌عنوان یک واحد کارآفرین به صورت نیمه مستقل فعالیت می‌کنند صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: در بخش علمی هم این جشنواره با برگزاری کلاس‌ها و آموزشی‌های تخصصی در حوزه فرهنگی و علمی همراه است.

 

 

اصغری‌سلیمانی بابیان اینکه در بخش علمی جشنواره هم مسائل مربوط به نیازمندی‌های حوزه پوشاک توسط افراد متخصص این بخش مطرح و بررسی می‌شود، اظهار کرد: کارگاه‌های آموزشی‌ در راستای مهارت‌آموزی به شرکت‌کنندگان برای حضور در جشنواره‌های فصول بعدی سال جدید برگزار می‌شود.

 وی افزود: در حوزه فرهنگی هم کارگاه‌های آموزشی‌ با حضور روانشناسان و افراد صاحب‌نظر در این حوزه برگزار و تمامی آنها به‌صورت آنلاین و در حاشیه برپایی جشنواره برگزار می‌شود.

مسؤول اجرایی جشنواره طراحی و دوخت لباس حور دیگر ویژگی‌ بارز این جشنواره را برپایی آن به صورت فصلی و مستمر اعلام کرد و گفت: علاقه‌مندان برای شرکت در جشنواره می‌توانند با مراجعه به سایت www.hoorfestival.ir شیوه‌نامه را دریافت کنند، افزود علاقه‌مندان می‌توانند با دنبال کردن نشانی hoorfestival@در شبکه‌های اجتماعی از آخرین اخبار و اتفاقات این جشنواره مطلع شوند همچنین شماره تماس ۰۹۱۱۵۷۷۶۳۸۴ هم آماده پاسخگویی به سؤالات علاقه‌مندان برای شرکت در این رویداد است.

وی در پایان گفت: این جشنواره از ۱۵ بهمن‌ماه شروع‌شده و تا هفتم اسفند مهلت ارسال آثار و زمان برگزاری جشنواره هم نهم اسفند ماه است اما با توجه به شرایط حاضر در دنیا اکران کلیه آثار به صورت مجازی خواهد بود.

انتهای پیام/۳۱۴۱/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: جشنواره طراحی و دوخت لباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۱۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره‌های امام رضا (ع) سبب‌ساز توسعه فرهنگ رضوی است

سیدمحمد هاشمی معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام جشنواره‌های فرهنگی هنری رضوی را سبب توسعه و تعمیق آن در نقاط مختلف دانست و تصریح کرد: امسال برای نخستین‌بار جشنواره ملی روستایی و عشایری، در روستای کردر رضوی میناب هرمزگان آغاز به کار کرد و بخش دیگر از این جشنواره در روستای سرکره دشتستان استان بوشهر اجرا شد.

وی اضافه کرد: براساس برنامه ریزی در سال بعد جشنواره ملی روستایی ـ عشایری در ۸ روستا برگزار می‌شود که این شعاع ایمانی و حبی به امام رضا (ع) در همه مراکز مختلف روستایی کشور خود را نشان دهد.

هاشمی با اشاره به برگزاری بیست و یکمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی و هنری امام رضا (ع) خاطرنشان کرد: این جشنواره مبارک و نورانی بیست و یکمین دوره خودش را طی می‌کند در حوزه‌های مختلف برگزار می‌شود و اختتامیه این جشنواره در میلاد امام رضا (ع) در مشهد مقدس برگزار می‌شود.

قائم مقام وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: امسال این جشنواره نه تنها به‌صورت معمول خودش برگزار شد بلکه هم از جهت مردمی بودن و توسعه کار و هم از جهت عمق فنی و کارشناسی الحمدلله بسیار رشد کرده بود.

هاشمی با اشاره به ایجاد جوانه‌های دیگر این جشنواره خاطرنشان کرد: جشنواره فرهنگی هنری رضوی جوانه‌های دیگر زده که جشنواره فیلم دینی رضوان از آن جمله است و اختتامیه این جشنواره آبان ماه امسال برگزار می‌شود.

وی با تشکر از دست‌اندرکاران برگزاری جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) در بنیاد بین‌المللی امام رضا علیه‌السلام که امسال بیست و یکمین آن برگزار شده است گفت: از خدمات مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر و دیگر دست‌اندرکاران اختتامیه ششمین جشنواره ملی روستایی و عشایری رضوی استان بوشهر قدردانی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • جشنواره‌های امام رضا (ع) سبب‌ساز توسعه فرهنگ رضوی است
  • جشنواره روستایی عشایری آسمان هشتم در بوشهر دارای عمق و پیشرفت بود
  • استخر تورال قهرمان نخستین دوره رقابت‌های هندپلوی ارومیه شد
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • بزرگترین مرکز توزیع پوشاک حجاب در مشهد تأسیس می‌شود
  • «رخنه» سریالی درباره امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ
  • معتبرترین مسابقات ریاضی دانشجویی جهان در دانشگاه تبریز آغاز شد
  • تقدیر از ۱۰۰ استاد در نخستین دوره اعطای جایزه شیخ مفید
  • نشست «سواد بصری در مد و لباس» برگزار می‌شود
  • جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود