Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین - بهاره خسروی : فرهنگسرای سرو کارگاه تخصصی «طراحی و دوخت چادر» را در 3 سطح مبتدی، حرفه‌ای و پیشرفته زیر نظر سیده راضیه ابراهیمیان برگزار می‌کند. 
این مرکز فرهنگی براساس سیاست سازمانی و اولویت کاری خود توجه ویژه به موضوع عفاف و حجاب داشته و برای گسترش و توسعه فرهنگ استفاده از پوشش اسلامی و چادر این کارگاه آموزشی عملی را در 3 ترم و براساس کتاب «کلیات طراحی تا دوخت چادر» برگزار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
در ترم اول این کارگاه تخصصی که در سطح مبتدی برگزار می‌شود، هنرجویان با الگوسازی و دوخت پوشش اسلامی آشنا شده و چادرهای رایج در کشورمان به آنها معرفی می‌شود. در ترم دوم که در سطح حرفه‌ای برگزار می‌شود، الگوسازی و دوخت چادر به آنان آموزش داده شده و در ترم سوم یا پیشرفته، طراحی و دوخت پوشش‌های اسلامی و چادرهای پیشنهادی آموزش داده می‌شود. هم‌چنین مولفه‌های راحتی در این پوشش مورد بررسی قرار می‌گیرد. 
براساس این گزارش، فرهنگسرای سرو از کلیه دانشجویان و هنرجویان کشور دعوت می‌کند با حضور در این کارگاه تخصصی، آموزش طراحی و دوخت چادر را فرا بگیرند. مدرس این دوره سیده راضیه ابراهیمیان است. 
براساس این گزارش، مراسم افتتاحیه این کارگاه روز یک‌شنبه 19 دی‌ماه از ساعت 14 با حضور سیدعلیرضا فاطمیان پور معاون سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، اتحادیه پوشاک، انجمن تولیدکنندگان حجاب و عفاف و ... در فرهنگسرای سرو برگزار می‌شود. 
علاقه‌مندان برای حضور در این برنامه که با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار می‌شود می‌توانند به فرهنگسرای سرو واقع در خیابان ولی‌عصر(عج)، ضلع شمالی بوستان ساعی، کوی ساعی یکم مراجعه کنند و یا برای کسب اطلاعات بیشتر 88881879  تماس بگیرند.

کد خبر 648637 برچسب‌ها منطقه ۶ فرهنگسرا زنان - حجاب

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: منطقه ۶ فرهنگسرا زنان حجاب فرهنگسرای سرو برگزار می شود طراحی و دوخت دوخت چادر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۵۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز احیای رشته چادر شب‌بافی در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان گفت: فرآیند احیای رشته چادر شب‌بافی از رشته‌های منسوخ شده استان آغاز شده است.
مهراب محمدی افزود: چادر شب‌بافی یکی از صنایع‌دستی سنتی جهارمحال و بختیاری بوده که در گذشته با پارچه‌های رنگارنگ به جنس ابریشم یا پنبه و به شکل چهارخانه بافته می‌شد.
معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری افزود: این در حالی است که سال‌هاست این محصول صنایع‌دستی رونقی نداشت و به دست فراموشی سپرده شده بود.
وی گفت: کارشناسان معتقدند یکی از کاربرد‌های چادر شب‌باف، به‌عنوان روانداز بوده که در شب از آن استفاده می‌‎شده و به‌همین علت با این عنوان نام‌گذاری شده است.
محمدی روپوش برای رختخواب‌ها، ملحفه‌ها، پرده و نورگیر از دیگر کاربرد‌های چادر شب‌باف دانست و یادآور شد: نخستین فرایند برای احیای رشته‌های صنایع‌دستی فراموش شده، برگزاری دوره‌های آموزشی است.
معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در این رابطه ابتدا مربی مربوط به آن رشته انتخاب، سپس از هنرجویان ثبت‌نام می‌شود.
وی گفت: پس از آن با برگزاری دوره‌های آموزشی افراد می‌توانند با شیوه تولید صنایع‌دستی مربوطه آشنا و در گام بعدی خود اقدام به تولید محصول کنند.
محمدی تأکید کرد: هنرجویان پس از دریافت گواهی می‌توانند از مزایایی مانند بیمه و دریافت تسهیلات برخوردار شوند.
معاون صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری افزود: همچنین علاوه‌بر تلاش برای رشته‌هایی مانند چادر شب‌بافی کاربری‌های جدید تعریف می‌شود تا بازاریابی و فروش محصولات هم موفق باشد.
وی گفت: تلاش می‌شود هر سال یک رشته صنایع‌دستی در چهارمحال و بختیاری را احیا کرد.

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست‌های تخصصی بیست و هشتمین همایش و نمایشگاه ملی مهندسی نقشه‌برداری
  • مارک‌های  پرفروش‌ چرخ خیاطی خانگی در ایران را بشناسید
  • بزرگداشتی برای یک پژوهشگر موسیقی
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • برگزاری نکوداشت یک پژوهشگر موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
  • آغاز احیای رشته چادر شب‌بافی در چهارمحال و بختیاری
  • کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در شهرستان خوی برگزار شد
  • افتتاح کنفرانس بین‌المللی توزیع نیروی برق در زنجان
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان